Menu
Persoonlijk

10 dingen die je nog niet van me wist #4

Ik vind het toch best knap dat ik gewoon wéér een blog heb kunnen maken met 10 dingen die jullie nog niet van mij wisten… hier komen ze!

Ik heb een zwak voor pasta
Als je me vraagt wat ik wil eten, kies ik 9 van de 10 keer voor pasta. Met tomatensaus, roomsaus, champignons, pesto.. als er maar pasta bij zit hahahha!

Ben gek op planten maar ze gaan bijna altijd dood
Ik hou heel erg van grote groene planten maar om de een of andere reden gaat er toch iets mis. Laatst hadden we een plant met zwarte bladeren, bij een andere plant groeit er schimmel op de aarde… IK SNAP HET NIET!

Ik verzamel boeken, ze lezen is een ander verhaal…
Op zolder staan 4 verhuisdozen vol boeken. Ik vind het heerlijk om nieuwe boeken te kopen, ze binnen te krijgen en dan uit te pakken en op een stapeltje leggen ‘om te lezen’. Wel probeer ik iedere dag 10 minuten te lezen. Ik ben nu bezig in Grip – het geheim van slim werken; ik ga gauw doorlezen en het volgende boek pakken!

Ik ben geboren met zwart haar
Zo blond als ik nu ben, zulk zwart haar had ik toen ik geboren werd. In de tussentijd is het toen veranderd naar lichtblond en uiteindelijk donkerblond wat ik nu zelf bij de kapper met highlights laat verven. En ik had 6 jaar geleden ook nog zwart haar…

Fotografie is een van mijn hobby’s
Ik weet niet of veel mensen dit weten, maar ik vind bloemetjes fotograferen echt té leuk. Ik heb een super-deluxe-mega-coole camera maar helaas ligt hij te verstoffen op mijn werkkamer. Ik moet er echt gauw wat meer mee gaan doen, ook vind ik flatlays maken erg leuk, maar ook dat kost weer enorm veel tijd.. Maar wil toch proberen wat meer ermee te gaan doen!

Ik doe ‘s avonds altijd de deur op slot als ik alleen thuis ben
Dex is natuurlijk onze waakhond, maar ik vind het toch veiliger om de voordeur op slot te doen als ik ‘s avonds alleen thuis ben. Vaak zit ik boven en dan hoor ik niet zo 123 wat er beneden gebeurt. Misschien allemaal bijgeloof, maar voor mij wel fijner.

Ik vind ‘prima’ een afschuwelijk woord
Het is zo ontzettend niets-zeggend. Iets is niet goed, niet slecht maar ‘prima’. Ik kan er slecht tegen als iemand zegt ‘oh ja het was wel prima’. Brrr.

Ik ben niet spiriwiri maar heb wel 4 ‘kaarten’-decks
Marloes van Goals on Heels heeft mij met dit fenomeen kennis laten maken. Ze trok via haar Instagram wel eens kaartjes voor andere Instagrammers en ik vond dit erg interessant. Ik heb dan ook 4 decks gekocht maar nog niet de tijd genomen om er voor te gaan zitten om dit te doen.

Een mojito is mijn favoriete cocktail
Als je cocktails roept dan zeg ik mojito. Een vriend van ons kan echt de allerlekkerste mojito’s maken. Ik kan geen ander drankje verzinnen wat ik lekkerder vind dan dat *kwijl*.

Mijn hoofd staat nooit stil
De Think Legal Lunch 2019 moet nog plaatsvinden op 2 april maar ik ben al weer druk bezig met het volgende event; de Think Legal Beach borrel op het strand. Ook daar heb ik alweer superveel zin in! O, en had ik al verteld dat ik een mini-magazine ga maken?

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 28 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport twee keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil eigenlijk minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply