Menu
Persoonlijk

10 dingen die je nog niet van me wist

blog-jurist-op-sneakers

Naast de blogs die ik in de categorie persoonlijk met je deel, zijn er natuurlijk nog een hoop dingen die je nog niet van mij weet… Daarom een lijstje met 10 dingen die je nog niet van me wist. Op die manier leer je mij steeds een beetje beter kennen… let’s go!

1. Ik ben gek op notitieboekjes
Overal waar ik ben moet ik een notitieboekje bekijken, voelen en bedenken wat ik erin zou kunnen schrijven. Op dit moment ben ik helemaal weg van de Leuchtturms. Ik heb inmiddels een New Pink en Violett. De New Pink past namelijk precies bij de huisstijl van Veritas Advies, yay!

2. Ik ben verslaafd aan cheesecake & latte macchiato
Het maakt niet uit waar ik ben en hoeveel tijd ik heb, als ik ergens iets ga eten of drinken zorg ik ervoor dat ik een latte kan drinken. Bij voorkeur natuurlijk met kokosmelk, geitenmelk hebben ze bijna nooit voor in de koffie.. Jammer! Ik vind dit de lekkerste manier van koffie drinken en als het kan natuurlijk een stuk New York style cheesecake erbij… Van alle taarten en baksels is dat toch wel datgene wat ik maar moeilijk kan weerstaan.

3. Ik ben een echte magazine-freak
Maar jammer genoeg neem ik eigenlijk nooit de tijd om er eens lekker voor te gaan zitten en de magazines daadwerkelijk te lezen. Eigenlijk staan ze gewoon mooi te zijn in onze magazinebak. Hopelijk komt daar ooit verandering in!

4. Ik móet iedere week verse bloemen kopen
Ik sla wel eens een weekje over als de bloemen die in huis staan het eigenlijk nog heel erg goed doen en er nog mooi bij staan maar anders koop ik iedere week een bos bloemen. Van anjers tot zonnebloemen en tulpen of rozen. Ik vind het altijd erg gezellig staan.

5. Ik gruwel van zwarte thee
En dan niet de zwarte thee als in earl grey of de Pickwick zakjes maar thee die gewoon te lang heeft gestaan met het zakje erin. Het liefst doop ik het zakje 2 of 3x in het water en haal ik hem er dan gauw weer uit.

6. Als ik een gadget zie, móet ik hem hebben
Een tijdje geleden was de HP sprocket helemaal in, direct vanaf je telefoon foto’s printen op klein formaat.. superleuk! En onlangs zag ik de FujiFilm instax mini, een polaroid camera die zoals vroegâh de foto’s meteen uitspuugt. Geweldig! Beide heb ik dus ook. De sprocket heb ik al iets langer, de instax mini sinds vrijdag. Deze gaat in oktober mee naar Londen voor ons stedentripje. Ik ben benieuwd!

7. Sinds januari heb ik een nachtbeugel
Wat een ramp.. speeksel overal. Bah.

8. Zonder pyjama slaap ik niet
Noem me gek maar of het nu vriest of dat het buiten 35 graden is, ik slaap altijd met een pyjama. Ik kan gewoon niet slapen zonder zo’n big t-shirt of een pyjamahemdje en een broekje.

9. Ik ben géén ochtendmens
Hoe vroeg ik er ook uit moet, ik heb gewoon minimaal een half uur nodig voordat ik kan opstaan. Ik heb dan ook echt bewondering voor Tim. Als zijn wekker gaat (7.00 uur) dan wordt hij wakker, geeft mij een kusje en stapt uit bed. Ik ben dan wakker maar nog niet in de ready-to-go stand. Ik rol dan rond 8.00 uur of soms 8.15 uur uit mijn bed. En dan… eerst koffie!

10. Als ik naar de wc ga laat ik (bijna) altijd de deur open
Ik weet niet hoe het gekomen is maar toen ik nog thuis woonde deed ik het al, en nu in mijn eigen huis ook. Als ik naar de wc ga laat ik gewoon de deur open. Inmiddels is het ook zo dat Dex dan vrolijk met me mee gaat, hij wurmt zich tussen mijn benen en de muur door en gaat vrolijk naast me zitten. Toen hij klein was deed hij dat natuurlijk ook, nu is ‘ie iets groter (maar zo’n 35 kilo haha!) maar hij loopt nog steeds achter me aan en houdt me gezelschap. Ach ik vind het allemaal prima!

Zo. Dit waren de eerste 10 dingen die je nog niet van mij wist…

Wat is iets wat maar weinig mensen van jou weten?

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 28 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport twee keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil eigenlijk minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply