Menu
Persoonlijk

20 dingen waar ik écht niet zonder kan

Een lijstje met 20 dingen waar ik niet zonder kan. Dat is nog best een uitdaging. Ik had denk ik wel tot de 50 kunnen gaan, maar ik vond dat ik de 20 belangrijkste daaruit moest halen. Nummer 1 tot en met nummer 5 heb ik bewust op volgorde gedaan, vanaf nummer 6 is het eigenlijk willekeurig. Ik ben benieuwd of je je herkent in mijn 20 dingen waar ik écht niet zonder kan.

Ik kan niet zonder..

1. Tim en Dex (onze Zwitserse witte herder, zonder deze 2 lieverds zou mijn leven een stuk minder leuk zijn!)
2. Mijn familie + vrienden/vriendinnen (logisch toch?!)
3. Mijn iPhone 7 met goede camera
4. WhatsApp (zowel de gewone WhatsApp als de WA business)
5. Eyeliner
6. Cappuccino
7. Pinpas (en natuurlijk… shoppen!)
8. Mijn MK horloge (van Tim gehad voor mijn 25e verjaardag en ons 3-jarig jubileum)
9. Series
10. Spotify (zonder muziek is alles een stuk saaier!)
11. Notitieboekjes
12. Visitekaartjes (never going out without ’em!)
13. Papieren agenda (hoe fijn m’n iPhone ook is, ik heb meer vertrouwen in zo’n papieren exemplaar)
14. Rituals producten
15. Rijbewijs (where would I be without it?)
16. High waist skinny jeans
17. Chill-broeken voor op de bank
18. Roze!!
19. Sneakers (heb ‘maar’ 30 paar.. Allstars en Nike zijn favoriet! Snap je nu de naam van deze blog? :P)
20. Bloggen / social media

Best nog een heel lijstje geworden. Zou knap vervelend zijn als ik één van die dingen moet inleveren of als ze niet meer gemaakt zouden worden. Producten die uit het assortiment gaan (eigenlijk moet je dan gewoon een voorraadje aanleggen). Merken die ophouden te bestaan (horror als je net een fijne jeans of dagcreme gevonden hebt!) en ga zo maar door.

Ik ben benieuwd of je je in mijn lijstje herkent en zo niet, waar kan jij écht niet zonder?

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply