Menu
Persoonlijk

5 binge-worthy Netflix tips

Naast werken, sporten, lezen en fotograferen ben ik ook een tikkeltje verslaafd aan het bingewatchen van series. Zodra er een nieuwe serie op Netflix staat en hij weet me te boeien, dan kan ik uren achter elkaar kijken. Sommige van mijn Netflix-serie-tips heb ik al een tijdje geleden gekeken of ben ik nog mee bezig maar mocht je nog op zoek zijn iets nieuws; wie weet zijn deze wel nieuw voor jou!

1. Queen of the South – Spaans


Teresa woont in Mexico, maar ze verlaat dit land nadat haar vriend wordt vermoord. Hij was betrokken bij de drugshandel en werd het slachtoffer van een gevaarlijk drugskartel. Teresa besluit om naar Spanje te vluchten, maar laat haar verleden niet achter zich. Mijn moeder is begonnen aan deze serie en al gauw kreeg ik een appje dat ik ook moest gaan kijken. Seizoen 1 is erg spannend, je kunt bijna niet stoppen met kijken. Ideaal om een middag of avond te bingen dus. Ik ben nu bij seizoen 2. Inmiddels staan er 4 seizoenen op Netflix.

2. La casa de papel (Money Heist) – Spaans


Tokio, Moskou, Berlijn, Nairobi, Rio, Denver, Oslo en Helsinki hebben samen met de Professor de grootste overval in de Spaanse geschiedenis gepland. Samen willen ze in de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf geld te gaan drukken. Het doel; met een totaal van 2,4 miljard euro op zak het gebouw verlaten. Elf dagen hebben ze nodig om dit voor elkaar te krijgen maar weten ze de speciale eenheden van de Spaanse politie te snel af te zijn? Als ik één serie zou moeten aanwijzen die ik opnieuw zou bingen, dan is het deze serie. Ontzettend spannend, toffe verhaallijn en na iedere episode MOET je gewoon verder. Moet gewoon!

3. Shooter


De serie vertelt het verhaal van Bob Lee Swagger. Swagger is een ex-sluipschutter van het United States Marine Corps. Toen hij zijn beste vriend tijdens een missie verloor, verliet hij het corps. Swagger wordt jaren later benaderd door de FBI om te helpen een aanslag op de president te voorkomen. Al snel na zijn terugkomst blijkt dat hij erin geluisd is als hij zelf van de moordpoging wordt verdacht. Als alle overheidsinstellingen achter hem aan zitten, moet hij zijn militaire trainingen gebruiken zodat gerechtigheid zal overwinnen… Politieseries zoals deze, ik houd ervan. Ook dit is een binge-waardig-exemplaar.

4. Dirty John


Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. En inmiddels is er een seizoen 2 beschikbaar op Netflix. Na het lezen van het ‘plot’ van deze serie was ik direct geboeid. Ik keek deze serie dan ook in één avond toen ik een avondje home-alone was.

5. Good Girls


3 vrouwen die 1 ding met elkaar gemeen hebben. Geld. Niet omdat ze dat in overvloed hebben, maar juist omdat ze het te kort komen. En er is maar één ding wat dat kan veranderen. Een overval plegen. Wat een geweldige serie. Ik heb hardop zitten lachen op de bank. Heerlijk! Ook leuk om samen te kijken, Tim vond het ook leuk. Inmiddels zijn er 3 seizoenen, wij moeten nog wat afleveringen inhalen.

Heb jij nog Netflix tips voor ons?

About Author

Esmeralda Samantha, 31 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis, ik schrijf graag blogs, dans, lees en fotografeer graag (doe ik te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, motorrijden, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply