Menu
Business

Branding fotoshoot met NewFotografie

esmeralda-jurist-op-sneakers

Vorige week vrijdag had ik een afspraak met Nadine van NewFotografie. Een tijdje geleden hadden we een afspraak gemaakt voor de fotoshoot. Alleen was het uitgerekend die dag in mei pokkeweer. Het kwam met bakken uit de hemel en voor het ‘licht’ is dat natuurlijk niet echt ideaal…

We verplaatsten de shoot naar eind juni en die dag was het 32 graden. Echt niet.te.doen. Ongelooflijk ook dat het opeens 2 uitersten waren. Gelukkig was Nadine het met mij eens dat we de shoot beter konden verplaatsen. We gingen er vanuit dat 3x scheepsrecht was, dus vrijdag 5 juli planden we de shoot weer in de agenda.

De weersvoorspellingen waren deze dag eindelijk helemaal top. 24 graden met een zonnetje, geen regen en ook geen bewolking. Yeah! Tijd om naar Veenendaal te gaan en foto’s te laten maken.

Lef

We hadden afgesproken om te meeten bij Lef. Een hele toffe smoothie bar met een grote raampartij. Per-fect. We bestelden een latte en toen kon de shoot beginnen. De koffie moest natuurlijk nog even ‘mooi’ blijven voor de foto’s en na het maken van zo’n 50-60 foto’s heb ik mijn outfit veranderd en hebben we op nog wat andere plekjes in de bar foto’s genomen.

veritas-advies

Buiten

Na de foto’s die we binnen hebben gemaakt, zijn we naar buiten gegaan. Eerst bij Lef voor de deur, daarna op de trap op de markt in Veenendaal en daarna zijn we door gelopen naar een parkje. Buiten nog een hoop foto’s gemaakt en toen was het al gauw 2 uur later.

Nadine

Voordat we de fotoshoot begonnen had ik toch wel een beetje de zenuwen. Hoe zal het gaan? Gaat Nadine tips/aanwijzingen geven? Waar gaan we heen? Zo gauw we gestart waren, waren mijn zenuwen ook helemaal weg. Ik vond het heel erg fijn dat Nadine juist géén aanwijzingen gaf. Ik mocht lekker gaan zitten, doen alsof ik aan het werk was, Instagram bekijken, wat in een noteboek schrijven en buiten nog wat leuke poses aannemen. De tijd was zó voorbij en ik vond het zo fijn dat ik niet in rare posities gedwongen werd, ‘gewoon’ kon doen en dat daar zulke toffe foto’s uit gekomen zijn.

veritas-advies

Branding

Toen ik deze fotoshoot boekte vond ik het gewoon tof om Nadine te leren kennen en met haar een shoot te doen. Ik had natuurlijk wel gekeken of haar portfolio mij aansprak, en dat deed het zeker! Ik was al gauw overtuigd dat Nadine mijn nieuwe foto’s moest maken. Ik had op het moment van boeken van de shoot dus nog geen idee waar ik de foto’s, naast mijn social media, voor zou gaan gebruiken. Na het zien van alle foto’s was ik eruit; ik ga de website van Veritas Advies vernieuwen. Mijn doel is om op 1 september de ‘nieuwe’ website te lanceren. Veel van de foto’s van deze shoot zie je dus al gauw terug 😉

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply