Het is tijd om jou, als mijn trouwe volger en supporter, te bedanken voor 2019! 🎄 🎅 En om te vieren dat het vandaag 1e kerstdag is mag ik een cadeautje uitdelen!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In samenwerking met Anja van Gritty women mag ik dit onwijs toffe boek weggeven. 🎁 En over straat of in de trein met alleen een boek kan natuurlijk niet, je neemt hem dan mee in één van de 10 exclusieve #juristopsneakers tassen die Lisanne van liefmoment speciaal voor mij heeft gemaakt.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast verloot ik 50% korting op een ticket voor de nieuwjaarsborrel van 10 januari 2020 in Utrecht. 🥂 Heb je al een ticket gekocht? Ook dan kan je meedoen en boek ik 50% van de ticketprijs naar je terug.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om kans te maken like je de winactie post op Instagram (winactie), volg je @veritasadvies en @grittywomen2019 op Instagram en laat je in een reactie weten waarom dit boek niet in jouw boekenkast mag ontbreken en aan wie je dit boek wil aanraden. 📚 Deel je deze post ook in jouw stories? Dan maak je een extra kans om te winnen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De winnaar maak ik op oudjaarsavond 🥂 bekend! Je kunt meedoen vanaf NU tot en met dinsdag 31 december 12:00 uur. Succes! ⭐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *