Menu
Persoonlijk

Even bijkletsen

Zoals je wellicht gemerkt hebt zijn er de afgelopen 2 weken weinig tot geen nieuwe blogs online gekomen. In deze blog wil ik even ‘bijkletsen’ en vertellen waar ik de afgelopen weken zo druk mee ben geweest en wat er op de planning staat.

Summerschool

Eind juni ben ik met Tineke Zwart van Simply. aan de slag gegaan voor mijn salesfunnel. Speciaal voor het opzetten van je salesfunnel heeft Tineke een summerschool van 8 weken. Aangezien ik nog geen nieuwsbrief/weggever of iets dergelijks had, vond ik dit een mooie manier om hieraan te werken. Uiteraard wel met coaching. Inmiddels staat mijn nieuwsbrief systeem online (je kunt je hier inschrijven voor de Legal Talk van Veritas Advies) en lanceer ik op 1 september mijn weggever, samen met mijn vernieuwde website en mijn nieuwste dienst.

Transformers programma

De summerschool duurt nog tot 24 augustus maar ik kwam vorige week het Transformers programma van Tineke tegen. Dit coachingstraject duurt in tegenstelling tot de summerschool geen 8 weken, maar een half jaar. Na wat wikken en wegen en berekenen of ik het ga redden in verband met de kosten van het traject heb ik direct ja gezegd! Dus na het einde van de summerschool stroom ik door naar het Transformers programma. Ik ben heel benieuwd wat mij dat gaat brengen!

Opdrachten

Sinds ik met Tineke aan de slag ben merk ik zeker dat dit effect heeft op mijn werk en mijn omzet. Ik heb in juli mijn beste maand qua omzet gedraaid. Ik ben inmiddels al intakegesprekken voor mijn starterspakket in september aan het plannen. Augustus is nog maar net begonnen en zit qua intakes al helemaal vol. Maar dat ligt natuurlijk ook deels aan mijn vakantie waar ik enorm naar uitkijk.

Vakantie

Over anderhalve week leg ik mijn werk even aan de kant en ga ik van een heerlijke vakantie genieten. Ik stap met Tim en Dex in de auto en in 2 dagen rijden we dan naar Karinthië in Oostenrijk. We hebben eerst een tussenstop in Altdorf bij Neurenberg in Duitsland. Dan kunnen we daar overnachten, met Dex wandelen en dan na het ontbijt relaxed en uitgerust weer verder rijden. Zo’n tripje van 14 uur kan ook wel in 1x maar sinds we het in 2 dagen doen met een overnachting willen we eigenlijk niet meer anders. En Dex vindt het ook wel fijn, 14 uur op de achterbank is toch wel wat veel haha.

Lezen

Verder heb ik de afgelopen 2 weken wat meer tijd besteed aan me-time. Ik heb het nieuwste boek in de Verkikkerd serie van Lisette Jonkman gekocht. Alleen wist ik echt niet meer wat er in Verkikkerd en Verslingerd gebeurd was (ik heb deze boeken in 2013/2014 gelezen) dus ik heb alledrie de boeken gekocht en heb inmiddels in 14 dagen beide boeken gelezen. Ik neem Verknocht mee naar Oostenrijk, dus die laat ik nog heel even onaangeraakt. Wel ben ik gister meteen na Verslingerd begonnen in Glazuur. Het allereerste boek van Lisette. Ook die heb ik een hele tijd geleden gelezen dus ik heb géén idee meer wat er gebeurt. Kan ik ‘m mooi weer opnieuw lezen.

Bloggen

Inmiddels heb ik ook weer wat tijd gevonden om wat blogs te schrijven. Deze week komt er een blog online van een door mij nieuw ontdekt cosmeticamerk en volgende week staat Lotte van Lots of Marketing in de Friends of the Brand spotlight!

Tot gauw!

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply