Menu
Friends of the Brand

Friends of the Brand; Savannah van Healthsome

In Friends of the Brand zet ik ondernemers in de spotlight die een connectie hebben met Veritas Advies. Iedere week publiceer ik een ‘interview’ met een ondernemer waarvoor ik een opdracht heb mogen uitvoeren, of waarbij ik klant ben geweest. Denk aan het maken van GIFs voor Veritas Advies, een sparringsessie voor een marketingstrategie voor mijn Instagram en mijn energiecoach. Vandaag staat Savannah van Healthsome in de spotlight. Benieuwd wie zij is, wat zij doet en waarom ze een friend of the brand is?

Healthsome: Savannah, 29, energiek, spontaan en meelevend.
Savannah heb ik leren kennen via via en kwam toen bij haar online masterclass uit die ze een tijd geleden gaf. Ze vertelde in het webinar wat voor werk zij doet, ik zocht haar op via Instagram en we raakten aan de praat. Toen ik op haar Instagram zag dat zij drie uur per nacht diep slaapt, gingen mijn alarmbellen rinkelen. Ik heb nooit zoveel diepe slaap en wilde graag weten hoe zij dat deed. Na een kort gesprek wist ik dat er werk aan de winkel was en dat Savannah mij daarbij kon helpen.

OERsterk Coach oftewel: energiecoach voor vrouwen.
Savannah helpt namelijk vrouwen die al langere tijd vermoeid zijn, naar meer energie. Zodat je ‘s morgens uitgerust wakker wordt, en ‘s avonds nog energie hebt om te doen waar je blij van wordt. (Of zodat je gewoon je ogen kunt openhouden tijdens die film…) Vooral de ‘haat-liefde verhouding’ met je bed sprak mij enorm aan. ‘s Avonds wil ik niet naar bed omdat ik nog vanalles ‘moet’ doen en ‘s morgens wil ik er niet uit omdat ik nog moe ben. En bij die vermoeidheid horen vaak ook heel veel vage klachten. Klachten waarvan je, als je ze los van elkaar hebt, niet per se naar de dokter gaat, maar die wel heel vervelend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van koude handen, haaruitval, concentratieproblemen, hardnekkig vetrandje rondom de buik, vaak moeten plassen (ook ‘s nachts), onrustige huid, etc. etc.

Haar missie en staat bekend om:
Savannah is van “niet te moeilijk doen”. Heel veel vrouwen raken afgeschrikt of denken dat ze heel veel moeten aanpassen, voordat ze resultaat merken. (Of omdat ze denken dat het heel extreem moet) Savannah geeft je juist maximaal drie tips of adviezen per keer in haar trajecten, zodat het behapbaar blijft. En die zijn ook echt niet te moeilijk: het moet altijd passen in jouw leven. Daarnaast zijn haar trajecten echt afgestemd op de persoon die ze begeleidt; voor elk advies wat ze heeft, zijn er nog wel drie alternatieven te benoemen. Zo ga je echt stapje voor stapje naar (blijvend!) meer energie.

Is een friend of the brand omdat..
Savannah en ik zijn klant van elkaar: ik heb voor Savannah het hele juridische stuk geregeld en Savannah helpt mij mijn energie op peil te houden zodat ik al mijn klanten de beste versie van mezelf kan blijven geven.

Gratis masterclass
Heb jij ook wat vage klachten, weinig energie of -net als ik- die haat-liefde verhouding met je bed? En ben jij benieuwd of Savannah jou ook kan helpen? Dinsdag 22 september en woensdag 23 september geeft Savannah opnieuw de online masterclass. Hier kun je je aanmelden voor het gratis webinar. Het heeft mij al heel veel goed gedaan, ik ben blij dat ik Savannah heb leren kennen en dat ze nu mijn energie coach is!

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply