veritas-advies-blog

Ze omschrijft zichzelf als down-to-earth zweefteef, personal cheerleader en motivatie mentor. Al deze titels kan ik beamen. Marloes heeft een spirituele kant en daarnaast is ze de meest down-to-earth ondernemer die ik ken. Ik ken haar nu bijna een jaar en wat ben ik blij dat ik Marloes heb leren kennen. Marloes helpt vrouwen om weer plezier te hebben in hun werk en hun dagelijkse leven. Eigenlijk zou iedere vrouw Marloes in haar leven moeten hebben!

Goals on Heels

Alles begint met jezelf durven zijn in elke situatie. Ik help jou om te ontdekken wie dat is en hoe je haar kunt laten zien. Met de perfecte balans tussen mind, body & soul ervaar jij de vrijheid waar je naar verlangt. Ben jij nu niet tevreden bent met het leven wat je nu hebt? Op zich gaat het “prima” (jeukwoord), maar is dit het nét niet. Je twijfelt veel aan de keuzes die je moet maken, waardoor je alles net zolang uitstelt tot je geen opties meer overhoudt. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken; dit MOET anders. Je wil weer trots kunnen zijn op jezelf, niet meer uitstellen, weten wat je wil en hóe je het wil. Jijzelf mag weer op de eerste plaats staan en jouw dromen wil je waarmaken. Je hebt een liefdevolle schop onder je kont nodig, zodat jij stopt met twijfelen en gaat DOEN.

Marloes Teunissen-Arends, 30, personal cheerleader en motivatie mentor.

Marloes leerde ik kennen tijdens mijn allereerste netwerkevent in augustus vorig jaar. Ik ging mega-zenuwachtig met het OV naar Amsterdam en stapte samen met Marloes uit de tram. Marloes vroeg of ik ook naar The Confetti Collective ging en ons contact was gelegd. Sindsdien volgen we elkaar op Instagram, heb ik project Dromenvanger bij haar gevolgd, heb ik meerdere clarity calls gehad én ben ik 5 dagen met haar en 7 andere vrouwen naar Zuid-Frankrijk op workation geweest.

Motivatie mentor

Hou je van actie? Dan is Marloes de go-to person voor jouw doelen. Ze pakt samen met jou je leven en bedrijf aan. Privé en werk moet in balans zijn en daar ga je samen met Marloes voor zorgen. Je spreekt haar online en offline zodat je zelf aan de slag kunt maar je ook een echte schop onder je kont krijgt, wel met hakken aan uiteraard.

Persoonlijk ontwikkelplan

Weten welke kant je op wilt en hoe je daar komt, jouw plekje op aarde met mensen die bijdragen aan jouw geluk, ontdekken waar jij echt gelukkig van wordt en hoe je daar meer van kunt doen en concreet advies, inzichten, strategieën en een stappenplan van A tot Z is wat bij haar nieuwste dienst hoort. Het persoonlijk ontwikkelplan. Alles wat Marloes doet straalt authenticiteit en plezier en geluk uit. Zoals ze zelf zegt: “Alles is met elkaar verbonden.”.  Wil jij kennismaken met Marloes en ontdekken of zij jou kan helpen? Als friend of the brand biedt Marloes jou een gratis 1-op-1 sessie van een half uur aan. Meld dat je via mij komt en dan wordt jouw gesprek zo snel mogelijk ingepland.

Friend of the Brand

Toen ik vroeg waarom Marloes friend of Jurist op sneakers is, vertelde ze mij dit: “Je bent heerlijk jezelf, eerlijk en onwijs grappig. Een jurist waar je gewoon je en jij tegen kunt zeggen en niet hoeft op te letten wat je zegt of doet.”. Dankjewel Marloes! Je slaat de spijker op z’n kop 😉

Volg Marloes

Benieuwd wat Marloes voor je kan betekenen? Je kunt haar vinden via Instagram, YouTube en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *