Menu
Persoonlijk

Hi, aangenaam!

jurist-op-sneakers-veritas-advies-voorstellen

Tof dat je op mijn blog aanbeland bent! Waarschijnlijk ken je me al een beetje maar mocht je mij nog niet kennen; mijn naam is Esmeralda, 27 jaar en ik ben dé Jurist op sneakers bij Veritas Advies.

Eerdere websites

In 2007 ben ik begonnen met bloggen, en met een paar kleine pauzes van een aantal maanden heb ik dat tot nu toe volgehouden. Eerst bij web-log.com, daarna mijn eigen domein 20somethinggirl en vorig jaar ging ik op 1 juni live met Girlboss.pink. Nu ik mijn eigen merk heb geregistreerd (daar later meer over) wilde ik mijn Girlboss.pink domein omtoveren tot het domein wat bij mijn merk hoort.

Juristopsneakers.blog

Uit mijn bio hiernaast kun je al een klein beetje lezen waarom deze blog Juristopsneakers.nl heet. Sinds oktober 2015 heb ik mijn eigen bedrijf, Veritas Advies. Met mijn bedrijf help ik (vrouwelijke) ondernemers met het ontwikkelen van een sterk juridisch fundament. Denk daarbij aan het opstellen van algemene voorwaarden, het 100% AVG-proof maken van het bedrijf, het opstellen van (arbeids-)contracten en als het nodig is zorg ik dat de klant betaalt door het incassotraject op mij te nemen.

Ik ben van mening dat je als ondernemer van alle juridische aspecten van het ondernemen op de hoogte moet zijn. Ik maak samen met jou het juridische gedeelte begrijpelijk(er) en leuk(er) en dat doe ik mede door mijn casual outfits én de sneakers. Juridische dingen zijn vaak negatief, vervelend en dan is het misschien wat lastig om naar zo’n deftige man of vrouw in pak te stappen met jouw probleem.

Ik ben toegankelijk, vrouwelijk, én jurist. Maar voor mij hoef je allesbehalve bang te zijn (behalve als je niet betaalt haha!) En geen vraag is mij te gek, ik leg je graag alles uit!

Onderwerpen

Op deze blog vind je wat oude artikelen van Girlboss.pink en vanaf vandaag gloednieuwe artikelen over mijzelf persoonijk, lifestyle onderwerpen die mij bezighouden (magazines, boeken, films, Netflix, sokken (had ik al gezegd dat ik een sokkenverslaving heb?!), mijn leven als ondernemer én een hele nieuwe categorie.

Friends of the Brand

Vanaf vrijdag zet ik iedere week een ondernemer in de spotlight. Ik vertel wat hij/zij doet en waarom ík hem of haar een Friend of the Brand vind. Aankomende vrijdag mag Christa het spits afbijten.

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

2 Comments

 • Lianne
  5 juli 2019 at 17:43

  Wauw, je nieuwe site is echt supermooi geworden! Leuk logo ook 🙂 Houd je het bloggen nu weer een beetje bij?

  Reply
  • Esmeralda
   6 juli 2019 at 17:43

   Thanks! En ja, dat is zeker wel de bedoeling 😉

   Reply

Leave a Reply