Menu
Persoonlijk

Ik leef nog!

5 maanden geleden schreef ik de laatste post… Wat een tijd geleden.. het lijkt wel alsof het gister was. En eigenlijk ook weer niet. Want twee maanden na mijn verjaardag ging Nederland op slot en we zijn praktisch niet echt vooruit gekomen. Maar er zijn toch wel een aantal leuke dingen gebeurd en ik vond het wel weer tijd voor een update. En wie weet is dit meteen een mooie start voor een wat regelmatiger blog-beleid in huize Veritas ;-).

September 2020
De maand van mijn verjaardag, de 29e dit keer. Ik had eigenlijk best nog wel mazzel. Eind september mocht je nog evenementen organiseren met max. 30 personen én op 1,5m afstand. Ik heb een fijne verjaardag gehad met een héél tof cadeau; een kitchen aid. Sinds ik dat ding heb ben ik al véél te veel aangekomen want ja, hij moest wel uitgebreid getest worden natuurlijk. Deze maand is ook eindelijk onze tuin gedaan, heel erg blij mee!

Oktober 2020
In september startte ik samen met Tim en onze twee beste vrienden met een klimcursus. Ja zo’n cursus dat je aan zo’n wand hangt met van die plastic dingen waar je je aan moet vasthouden. De eerste les vroeg ik me af wat ik er in godsnaam leuk aan vond, maar toen ik tot halverwege was gekomen had ik de smaak te pakken. Uiteindelijk kom ik nu zelfs helemaal tot boven, alhoewel. Geen idee of dat nu nog zo is, we mogen al sinds december niet meer klimmen natuurlijk. Meh. 17 oktober sliepen Tim en ik in het Van der Valk in Dordrecht. We hadden de wellness suite met sauna op de kamer want we hadden iets te vieren; ons 8 jaar verkering. Heerlijk gegeten in het restaurant en ontbijt roomservice op de 18e. Beter kon niet!

November 2020
Begin november kregen we ons klim-bewijs en mochten we zonder begeleiding klimmen. Hier hebben we dan ook veel gebruik van gemaakt. In november had ik ook weer een fotoshoot met Nadine van NEW Fotografie, mijn vaste fotograaf. Het was dit keer in Utrecht dus de week ervoor ging ik gauw nog even naar de kapper en de nagelstyliste. Ook ben ik weer begonnen met dansen, high heel class. Tim en ik hebben elkaar op de dansschool leren kennen en hebben daarna nog ruim 3 jaar gedanst. Daarna werd het al gauw minder omdat we ook andere sporten gingen doen. Inmiddels wil Tim niet meer op dansles dus ben ik zelf op zoek gegaan naar een andere leuke les, en ik vond een dansschool die high heels class aanbiedt. Supertof!

December 2020
Begin december gingen Tim en ik met onze twee beste vrienden een weekendje naar Zeeland in Brabant. We hebben een smashroom en een aantal escape rooms gedaan, heerlijk gegeten en weer veel lol gemaakt. Deze maand stond natuurlijk ook weer in het thema van de feestdagen. Ook ben ik weer op consult geweest bij mijn medisch begeleider, maar daar vertel ik in een andere post meer over. Samen met Joyce van Enjoyce Life had ik voor de tweede keer een adventbox en mochten we iedere dag een cadeautje openmaken. Met de kerstdagen hebben we heerlijk met vrienden en mijn ouders gegeten en met oud en nieuw waren ze gezellig allemaal bij ons. Op naar een beter 2021!

Januari 2021
Half december ging Nederland op slot dus januari was niet veel beter. Niet winkelen, niet uit eten, geen kapper, geen nagelstyliste gewoon helemaal niets ‘leuks’. Ook geen uitzicht op verbetering helaas, aan het eind van de maand kregen we nog de avondklok er bovenop. Maar die kunnen we gelukkig omzeilen met sleepovers. Onze twee beste vrienden blijven bijna wekelijks op vrijdag slapen.

Februari 2021
Begin dit jaar ben ik ook weer gestart met wat coaching voor Veritas Advies. Ik wil mijn Instagram wat meer leven in blazen en wat meer laten groeien. Inmiddels is het traject met Bente Bemelman al afgelopen maar ik spreek haar nu iedere maand voor een brainstormsessie. Wel ben ik ook begonnen met het Play and Forward programma van Hanneke Poelman. Met verschillende dingen lekker druk dus. En dan het weer niet te vergeten. Twee weken geleden zaten we tot onze knieën in de sneeuw en konden we voor de deur schaatsen, en vorige week was het 17 graden met een zonnetje en konden we lekker in de tuin zitten. Heerlijk! Inmiddels hebben we te horen gekregen dat de kappers weer open mogen en de contactberoepen ook weer van start mogen. Dus kapper, chiropractor en nagelstyliste.. here I come! Hopelijk volgen er snel meer versoepelingen en kunnen we snel meer leuke dingen doen. En duimen dat eind maart mijn opleiding bloemstylist door kan gaan! We hebben ook besloten om een overkapping in de tuin te maken dus dat is voor aankomende maand ons nieuwe project.

Hoe is het met jou gezien de afgelopen tijd?

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply