Menu
Business / Legal Talk

Jurist op sneakers met een community voor ondernemers

Ik liep al een tijdje met het idee om een Facebook groep te starten voor mijn oud-klanten en geïnteresseerde ondernemers. Vorige week vond ik het tijd om dat idee toch echt eens te gaan uitvoeren en ik vroeg hulp voor een leuke naam voor deze groep. Het móest natuurlijk met Jurist op sneakers te maken hebben en van Linda van Linda & Co.ntent kreeg ik de naam Think & Talk business: legal and more.

Community

Ik wil met deze Facebook groep een ‘community’ vormen waarin ik mijn netwerk kan delen, ik mijn legal tips, blogs en/of advies kan delen bij vragen die er zijn, waarin je (juridische) ondernemersvragen aan mij én aan de andere ondernemers kunt stellen en waar je natuurlijk hulp en advies kunt vragen aan de andere ondernemers. Ik wil een community creëren ​​waarin we voor en met elkaar werken. Geen concurrentiestrijd want ik ben ervan overtuigd dat er genoeg is voor iedereen. De Jurist op sneakers: Think & Talk Business moet een community worden voor next level ondernemers die willen investeren in een professional.

Jurist op sneakers: Think & Talk business

Dus wil jij samen met andere ondernemers investeren in je business om te kunnen groeien op persoonlijk én business niveau? Dan ben je in deze community aan het juiste adres! Ik hoop dat we met z’n alle deze community tot een toffe groep kunnen maken waarin we elkaar kunnen helpen, adviseren en ondersteunen.

Via deze link kun je je aanmelden voor de groep. Voordat je toegelaten wordt vraag ik je om de 3 vragen te beantwoorden en akkoord te gaan met de regels die ik voor de groep heb opgesteld. Regels klinkt heel kinderachtig maar ik denk dat het goed is om te weten wat wel en niet mag in de groep. Zelfpromotie vind ik tot op een zekere hoogte geen probleem, maar iedere dag jouw dienst ongevraagd spammen vind ik niet zo’n goed idee. Maar dat is logisch toch?

Ik hoop je gauw te zien in de groep en je te mogen helpen met welke (juridische) ondernemersvraag vraag dan ook!

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 30 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees en fotografeer graag (doe ik te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply