veritas-advies

Het heeft even geduurd, maar ik ben zó blij dat mijn nieuwsbrief nu eindelijk online staat en actief is! Tijdens mijn workation in Zuid-Frankrijk heb ik alle technische dingen geïnstalleerd. Afgelopen vrijdag heb ik de inschrijf e-mail gemaakt, verstuurd en ingesteld om te versturen naar nieuwe abonnee’s. Vanaf nu kun je je dus inschrijven voor de Legal Talk nieuwsbrief!

Legal Talk

Vanaf deze week verstuur ik één keer in de twee weken op maandag een Legal Talk. Tenzij er natuurlijk iets mega belangrijks is, dan mail ik dat al veel eerder. In de Legal Talk lees je onder andere wat mij als jurist (op sneakers) én ondernemer bezig houdt, juridische tips & trics, de nieuwste blogartikelen, nieuws rondom Veritas Advies, info over webinars, de Think Legal workshops en evenementen, belangrijke need-to-know juridische updates en natuurlijk, zodra die er zijn, leuke acties en cadeautjes.

10% korting

Om te vieren dat mijn nieuwsbrief online staat en je je daarvoor kunt inschrijven krijg je, als je je inschrijft in juli of augustus, 10% korting op een juridisch document naar keuze. Mijn dank aan jou voor jouw lidmaatschap op de Legal Talk.

Nieuwe dienst per 1 september 2019

Begin september zal de vernieuwde website voor Veritas Advies online gaan, tegelijkertijd lanceer ik een nieuwe dienst. Wat die nieuwe dienst inhoudt, welke kosten daaraan verbonden zijn en hoe het in zijn werk gaat lees je binnenkort in de nieuwsbrief.

Aanmelden

Wil jij je ook aanmelden voor de Legal Talk nieuwsbrief van Veritas Advies? Klik dan hier en dan ontvang je over 2 weken de Legal Talk in jouw inbox!

1 Reactie

  1. Lianne

    19 juli 2019 om 16:17

    Ik heb me ingeschreven! Ik ben erg benieuwd en daarbij kan ik ook veel inspiratie opdoen voor mijn toekomstige nieuwsbrief 🙂

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *