Menu
Business / Lifestyle

Mijn 6 favoriete apps

Als ondernemer kun je bijna niet zonder apps die het (ondernemers-)leven iets gemakkelijker maken. Denk aan social media apps, internet bankieren, CRM-systemen, muziek, plan-apps en ga zo maar door. Ik zet mijn 6 favoriete apps voor je op een rij zodat jij binnenkort misschien ook een of meer van deze pareltjes kunt gaan gebruiken. Enne, heb jij nog app-tips voor mij?

1. Moneybird
Do I need to say more? Mijn facturatie- en boekhoudprogramma on the go. Als ik een keer vergeten ben om de factuur te verzenden kan ik dat via de app alsnog doen. Of meteen een betaling bevestigen aan m’n klant. Ideaal!

2. Notion
Ik gebruik Notion nu bijna een jaar en ik wil echt nóóit meer zonder. Notion is voor mij één groot walhalla aan notities, lijstjes, tabellen en álles wat ik voor mijn werk nodig heb. Mijn hele klantenbestand staat erin en voor alles is wel een pagina indeling te vinden.

3. Planoly
Ik ben niet zo van het on-the-go posten op Instagram dus ik plan dit graag vooruit. Ook omdat ik mijn grid graag mooi wil houden is het voor mij fijner om posts 2 á 3 weken vooruit te plannen zodat ik altijd weet of ik een foto of een visual kan posten. Ik plan alles in met Planoly en post ze handmatig.

4. Spotify
Deze heeft ook iedereen wel maar is echt één van mijn favorieten. Ik kan niet werken zonder muziek dus Spotify staat al-tijd aan. Ik ga binnenkort ook eens op podcast-ontdekkingsjacht. Eens kijken of dat wat voor me is. Welke podcast mag ik echt niet missen?

5. Huddle
Ik heb twee memberships en ontzettend veel losse cursussen die allemaal met Huddle worden gehost. Met de Huddle app op m’n iPhone + iPad heb ik alles overzichtelijk bij elkaar.

6. Canva
Zoals ik al vertelde heb ik een redelijk ‘perfecte’ grid op Instagram. Ik wissel foto’s af met visuals en de visuals maak ik in Canva. Ik kan écht niet meer zonder Canva.

Nu jij, welke apps raad jij mij aan?

About Author

Esmeralda Samantha, 31 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis, ik schrijf graag blogs, dans, lees en fotografeer graag (doe ik te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, motorrijden, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply