Menu
Persoonlijk

NIEUW: Koek & More in Gorinchem!

Twee weken geleden was ik bij de opening van Koek & More in Gorinchem. Yardena, eigenaresse en collega-ondernemer-en-vriendin heb ik leren kennen via een netwerkevenement in Huizen. We zaten naast elkaar, raakten aan de praat en hebben sindsdien contact. Yardena maakt handmade cookies. En niet zomaar cookies. Ze maakt de leukste, de lekkerste en de aller schattigste koekjes ever!

alt text
alt text

Koek & More
Toen ik Yardena leerde kennen in november 2018 droomde ze al van haar eigen koekjeswinkel. Nu -twee jaar later- is haar droom werkelijkheid geworden. En wat is de winkel onwijs tof en mooi geworden. In de winkel vind je koekjes, cookie dough, chocolade bikkels, servies van Blond Amsterdam, heerlijke thee soorten, exclusieve sieraden en hele toffe, handmade quote-borden.

alt text
alt text

Niet alleen koekjes
Maar er is meer! Bij Koek & More kun je niet alleen koekjes (en al het andere leuks) kopen, er is ook plek om even lekker te zitten en te genieten van een kopje thee, koffie of chocolademelk mét een koekje! Ik vind de look van de winkel enorm leuk, heerlijk ‘zoet’ (kan ook niet anders met zo’n winkel) en het nodigt enorm uit om in ieder geval even lekker rond te snuffelen en te genieten van wat lekkers.

alt text
alt text

Koekjes op bestelling
Naast het feit dat ze nu een eigen winkel heeft, maakt Yardena ook koekjes op bestelling. Zo heb ik al regelmatig een bestelling bij haar geplaatst. Voor mijn netwerkborrels, verjaardagen, feestjes, Kerst, Pasen en noem het maar op bestel ik graag koekjes. Want zeg nu zelf; je zou ze bijna niet durven opeten! Links: koekjes uit de winkel, rechts: koekjes voor Tim zijn bbq-verjaardag.

alt text
alt text

Maar waar vind ik Koek & More?
Ben jij ook gek op koekjes en kun je dit niet weerstaan? Neem dan gauw een kijkje bij Yardena, Jamila en Daley in Gorinchem! Je vindt Koek & More aan de Langendijk 51 (4201 CG) in Gorinchem. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. En doe je ze de groetjes van mij? 🙂

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply