Menu
Business

Veritas Advies; 2019; het eerste halfjaar

veritas-advies-infographic

Ik ben echt een feitjes-freak. Ik vind het heerlijk om dingen ‘bij te houden’ tijdens de vakantie maar zo ook feitjes over mijn werk en wat ik dit jaar tot nu toe voor Veritas Advies heb gedaan. Die feitjes wilde ik op een leuke manier samenvoegen en over een jaar op kunnen terugkijken en vergelijken hoe het eerste halfjaar van 2019 is verlopen, ten opzichte van het begin van 2020 straks. Dus vroeg ik Jessica van Designstudio Jessica Viviane of zij een infographic voor mij wilde maken.

Feitjes

Ik mailde Jessica met de vraag voor de infographic en stuurde haar direct de feitjes mee die ik er graag in wilde hebben. Het aantal klanten, het aantal documenten dat ik heb opgesteld, aantal websitebezoeken van unieke bezoekers, mijn events met het totale aantal bezoekers, welke events en mijn 2 workations.

Vormgeving

Ik vond het leuk om zelf de illustraties uit te zoeken en aan Jessica aan te leveren, ik heb mijn logo aan haar toegestuurd en de kleurcodes voor de kleuren die ik hanteer met Veritas Advies. Een aantal dagen later kreeg ik een berichtje dat de infographic af was en wat ik ervan vond. Ik was helemaal happy en ben blij dat ik hem nu eindelijk met iedereen kan delen.

Eerste halfjaar 2019

Klik hier voor de volledige grootte.

Tweede halfjaar 2019

Ik ben heel benieuwd hoe het 2e halfjaar van 2019 eruit gaat zien. In ieder geval staan er een aantal hele leuke dingen op de planning; een 4e event, een 3e en 4e workation, de lancering van Jurist op sneakers is natuurlijk al geweest, maar pas na 1 juli 2019 dus die hoort er ook bij. Eind van het jaar deel ik de feitjes van juli tot en met december 2019 met je!

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 29 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply