Menu
Business

Workation; werken & relaxen op een mooie locatie

Vorig jaar ging ik voor het eerst mee op workation. Ik moest er wel even over nadenken, maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en besloot ik om met negen andere vrouwen in het vliegtuig te stappen naar Zuid-Frankrijk. Vijf dagen aan je bedrijf en aan jezelf werken. Het was eerst even wennen en ik heb tijdens de workation niet gedaan wat ik wílde doen, maar ik heb wel stappen gezet die anders nog lang zouden duren.

Afgelopen oktober ging ik weer mee op workation, deze keer naar Hapert. Ook deze workation had ik weer veel (te veel) op de planning gezet maar again; weer niet veel van mijn lijstje kunnen strepen. Wel weer veel gebrainstormd en mooie inzichten gekregen door de mastermindsessies. Samen met Christa van christabenard.nl organiseer ik nu de tweede workation in Hapert, helemaal COVID-19 proof.

Stel je voor…
vijf dagen met negen andere gelijkgestemde ondernemende vrouwen brainstormen over je bedrijf op een prachtige locatie. Vijf dagen focus op zaken waar je normaal de tijd niet voor neemt of gewoonweg geen tijd voor hébt. Mastermindsessies, onbeperkt eten en drinken, gezelligheid, vrije tijd en aan het eind van die vijf dagen ga je met een bak aan motivatie, nieuwe contacten en inspiratie & motivatie van andere ondernemers weer naar huis. Dat kan!

16 tot en met 20 november 2020 – Hapert
Kun je niet wachten tot je eindelijk eens tijd hebt om áán je bedrijf te werken, met full focus? Zonder dat je wordt afgeleid door e-mails, telefoontjes of kinderen? Pak nu je kans en ga met Christa en mij mee op workation! Van 16 tot en met 20 november kun je je vijf dagen lang focussen op jouw bedrijf en jezelf laten groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. De kosten zijn zakelijk dus je kunt deze volledig opnemen in je administratie. O, en we sluiten iedere dag af met een heerlijk etentje in de buurt van ons verblijf, of we koken lekker zelf. Beter kan niet toch?

Praktische details
We verblijven in het Buitenhuys van Hofstede Landduin in Hapert. In verband met Corona zijn er alleen eenpersoons kamers met eigen badkamer. Hiervoor betaal je €699,- ex btw. Je krijgt bed- en badlinnen, drie mastermindsessies, vier keer een heerlijk ontbijt, drie keer een lunch en gaan we uit eten en koken we zelf heerlijke en gezonde gerechten. Je krijgt genoeg vrije tijd maar we zorgen er wel voor dat je full focus aan je bedrijf gaat werken.

How about Corona?
Wij zorgen ervoor dat de accommodatie geheel schoon en ontsmet is voor je aankomst. Een tussentijdse schoonmaak wordt door ons niet verzorgd. Het naleven van de richtlijnen omtrent de 1,5 meter en de frequentie van het handen wassen etc. is voor eigen verantwoording. Christa en ik zullen zorgen dat er bij aankomst extra handzeep/desinfectiemiddel aanwezig is. En de ruimte is groot genoeg om de 1,5 meter afstand te houden.

Twijfel je nog?
Check hier even hóe tof de locatie is:

Aanmelden, wacht niet te lang!
De locatie is top, je wordt volledig door ons in de watten gelegd en je gaat aan het eind van de week met een bak aan motivatie, inspiratie en focus weer naar huis. Scoor nu één van de vier laatste plekjes tijdens deze workation en zorg dat je dit niet mist! Je kunt je aanmelden bij Christa via christabenard.nl en wacht niet te lang.. je hebt nog maar tot 26 oktober de tijd!

Foto’s: Hofstede Landduin

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 28 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport twee keer per week, lees graag (maar te weinig) en fotografeer graag (doe ik ook te weinig). Ik wil eigenlijk minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply