Vorig jaar ging ik voor het eerst mee op workation. Ik moest er wel even over nadenken, maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en besloot ik om met negen andere vrouwen in het vliegtuig te stappen naar Zuid-Frankrijk. Vijf dagen aan je bedrijf en aan jezelf werken. Het was eerst even wennen en ik heb tijdens de workation niet gedaan wat ik wílde doen, maar ik heb wel stappen gezet die anders nog lang zouden duren. Afgelopen oktober ging ik weer mee op workation. Ook deze workation had ik weer veel (te veel) op de planning gezet maar again; heb ik weinig daarvan écht gedaan. Wel weer veel gebrainstormd en mooie inzichten gekregen door de mastermindsessies. En in maart ga ik weer, ik heb er nu al ontzettend veel zin in!

Stel je voor…
Vijf dagen met negen andere gelijkgestemde ondernemende vrouwen brainstormen over je bedrijf op een prachtige locatie. Vijf dagen focus op zaken waar je normaal de tijd niet voor neemt of gewoonweg geen tijd voor hébt. Mastermindsessies, onbeperkt eten en drinken, gezelligheid, vrije tijd en aan het eind van die vijf dagen ga je met een bak aan motivatie, nieuwe contacten en inspiratie & motivatie van andere ondernemers. Dat kan!

16 tot en met 20 maart 2020 – Hapert
Kun je niet wachten tot je eindelijk eens tijd hebt om áán je bedrijf te werken, met full focus? Zonder dat je wordt afgeleid door e-mails, telefoontjes of kinderen? Pak nu je kans en ga met Christa en mij mee op workation! Van 16 tot en met 20 maart kun je je vijf dagen lang focussen op jouw bedrijf en jezelf laten groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. De kosten zijn zakelijk dus je kunt deze volledig opnemen in je administratie. O, en we sluiten iedere dag af met een heerlijk etentje in de buurt van ons verblijf. Beter kan niet toch?

Praktische details
We verblijven in het Buitenhuys van Hofstede Landduin in Hapert. Je kunt kiezen voor een single room (€695,- ex btw) of een double room (€595,- ex btw). In beide gevallen krijg je bed- en badlinnen, drie mastermindsessies, vier keer een heerlijk ontbijt, drie keer een lunch en gaan we drie keer uit eten. Je krijgt genoeg vrije tijd maar we zorgen er wel voor dat je full focus aan je bedrijf gaat werken.

Twijfel je nog?
Check hier even hóe tof de locatie is:

Aanmelden, wacht niet te lang!
De locatie is top, je wordt volledig door ons in de watten gelegd en je gaat aan het eind van de week met een bak aan motivatie, inspiratie en focus weer naar huis. Scoor nu één van de vier laatste plekjes tijdens deze workation en zorg dat je dit niet mist! Je kunt je aanmelden via Christa Regterschot via christaregterschot.nl en wacht niet te lang.. je hebt nog maar 12 dagen de tijd!

Foto’s: Hofstede Landduin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *