Menu
Business

Workshop gelaatkunde & high tea

Afgelopen maandag zijn de tickets voor de Think Legal workshop & high tea online gegaan op Veritas Advies. Vanaf 12:00 uur kon je de Earlybird tickets met €10,- korting bestellen. Niet wetende dat de Earlybird tickets binnen 5 uur uitverkocht zouden zijn…

Think Legal Events

In november 2018 kreeg ik het idee om netwerk evenementen voor ondernemers te gaan organiseren. In eerste instantie wilde ik kijken hoe dit zou uitpakken dus ik startte met een pilot. Een nieuwjaars-netwerk-borrel. Mijn idee werd al gauw een succes; met 30 vrouwen en een aantal mannen stonden we op 12 januari 2019 te proosten op het nieuwe jaar, mooie opdrachten en toffe samenwerkingen. Na afloop wist ik het; dit ging ik vaker doen. Think Legal Events was een feit!

Foto: Anne Post Photography

Think Legal lunch april 2019

Na het organiseren van de borrel leek het mij een leuk idee een lunch te organiseren. Een netwerk lunch waarbij je écht veel mensen spreekt en waar je ook de mogelijkheid krijgt om je juridische vragen aan mij te stellen. Ook deze lunch was binnen no-time uitverkocht, en samen met 20 ondernemers hebben we een mega leuke dag gehad!

Think Legal Beach borrel juni 2019

Een paar dagen na de Legal lunch lanceerde ik een beach borrel. Met z’n alle op het strand, slippers aan en netwerken maar. Deze borrel is inmiddels 1,5 week geleden en wat was het warm (34 graden!) en onwijs leuk! Ik had 3 special guests. Een fotograaf, een sieradenontwerpster en een handmade-cookie-maakster. Iedereen heeft het onwijs naar zijn/haar zin gehad. Ja er waren ook een aantal mannen, waaronder de mijne 😉

Foto: By Joy Photography

Think Legal workshop & high tea

Uiteraard moest er een volgend event komen, en ook weer iets ‘nieuws’. Ik heb daarom gekozen voor een workshop gelaatkunde. Door te leren herkennen wat ogen, oren, neus en mond betekenen, kun je kenmerken gaan ‘lezen’. Met behulp van kennis van gelaatkunde kun je talenten, het karakter, psychische eigenschappen en de persoonlijkheid van mensen doorgronden. En als je dit bij jezelf kunt herkennen, dan kan dat natuurlijk ook bij jouw (ideale) klant! En dat is super-interessant! En na de workshop is het tijd voor feest! Op woensdag 9 oktober bestaat Veritas Advies 4 jaar en dat gaan we samen vieren met een heerlijke high tea.

Daar wil ik bij zijn!

Denk jij nu; daar wil ik bij zijn?! Dat kan! Er zijn nog 12 tickets beschikbaar en deze kun je hier bestellen. Zie ik jou woensdag 9 oktober in Arnhem? Ik heb er zin in!

About Author

Officieel Esmeralda Samantha, 30 jaar, #juristopsneakers en eigenaar van Veritas Advies. Sinds september 2018 ben ik fulltime ondernemer in mijn eigen bedrijf. Ik heb een kantoor aan huis (zowel in Almere als in Oostenrijk), ik schrijf graag blogs, sport drie keer per week, lees en fotografeer graag (doe ik te weinig). Ik wil minimaal 2 keer per jaar op vakantie en ik ben gek op mijn Tim, Dex (Zwitserse witte herder), shoppen, wijn, en sushi.

No Comments

    Leave a Reply