Wat leuk dat je op juristopsneakers.nl beland bent! Het is al even geleden dat er hier een nieuwe post is verschenen, maar dat had zo z’n redenen!

Na een paar jaar was het wel weer eens tijd voor een nieuw, verfrissend design en een nieuwe toevoeging aan deze blog: gastbloggers! Ik heb drie hele leuke (ondernemende) dames gevraagd om regelmatig een leuke en inspirerende blog te schrijven zodat ik deze ook hier kan publiceren.

En voor diegene die mij nog niet kent: Hey, hallo! Mijn naam is Esmeralda en ik ben dé Jurist op Sneakers van Nederland. Met Veritas Advies help ik (online) ondernemers met het juridische fundament van hun bedrijf zodat ze zorgeloos kunnen ondernemen.

Wetten en regeltjes stoffig en saai? Welnee, niet als je met mij werkt. Mijn juridische kennis zet ik in, om samen met jou te bouwen aan je bedrijf. Ik vind het heerlijk om de weg te vinden in complexe juridische vraagstukken, om jou daarna opheldering te bieden. In begrijpelijke taal leer ik je wat belangrijk is om te regelen voor jou en je bedrijf. Zodat jij zonder zorgen kunt doen waar jij goed in bent.

Onrecht is iets waar ik absoluut niet tegen kan. Als kind leerde ik al vroeg dat gelijk hebben, niet altijd hetzelfde is als gelijk krijgen. Dat is ook precies de reden waarom ik rechten ben gaan studeren. Ik wilde zelf het verschil maken, op mijn eigen manier. En dat is gelukt!

Op sneakers (ik heb er inmiddels 50 paar and counting!) en in een casual outfit werk ik voor toffe ondernemers en bedrijven. Met mijn persoonlijke aanpak, creëer ik een oplossing op maat voor jouw juridische vragen.

Ik krijg vaak complimenten over mijn werk, maar mijn allergrootste fan is toch Dex, onze Zwitserse witte herder. Als #kantoorbuddy ligt hij vaak aan mijn voeten. Wist je dat hij zelfs zijn eigen Instagram account @thedexplorer heeft?

Enne.. wist je dat…

… je pas een echte #juristopsneakers bent bij minimaal 20 paar? Ik heb er dan ook zeker meer dan 50! Een beetje marge is wel prettig…
… ik gek ben op muziek? Ik kan maar slecht tegen stilte en daarom heb ik altijd muziek aan. Keihard uit de speakers of via m’n (roze!) koptelefoon.
… pink isn’t just a color, it’s an attitude! Roze is gewoon dé kleur voor mij. Maar een overkill is funest. Gewoon hier een beetje roze, dat maakt het leven zoveel mooier!
… Netflix en ik bij elkaar horen?! Ik ben dol op series en een echte bingewatcher. Politieseries, medische intriges en romantische verhalen: ik kijk het allemaal.
… ik ‘s avonds op de bank bij die ene goede serie graag een wijntje drink? Samen met Tim op de bank, Dex aan onze voeten en een glas rode wijn binnen handbereik. Dat is toch de hemel?! Zit de 5 al in de klok?

Nou.. genoeg over mij, ik ben ook benieuwd naar jou! Laat je in de reacties weten wie jij bent, wat je doet en waar jij graag over leest? Ik ben benieuwd… 😉

Tot snel!