Haai! En wat leuk dat je deze blog leest. Ik zal me even voorstellen!

Ik ben Lynn. 31 jaar. Indo en daar ben ik heel trots op. Ik bedoel. Heb je al eens Indisch gegeten? Zo ja? Zo lekker! Zo niet? Probeer het echt eens uit. Ik woon in het zuidelijkste punt van Nederland, namelijk Zuid-Limburg. Tegen de Duitse grens aan. Twee keer rollen en ik ben in Duitsland. Heel handig, want de boodschappen zijn daar vrij goedkoop. Het tanken ook haha
Ik ben de jongste van het gezin. Ik heb nog een oudere zus en broer. Mijn ouders wonen nog geen 10 minuten rijden bij mij vandaan. Met de auto is het geen 10 minuten. Met de fiets is het langer (duhhh šŸ˜). Ik ben 14,5 jaar samen met Bas en we zijn 3,5 jaar getrouwd. Hij is een geweldige kerel! En hij kan echt de lekkerste pannenkoeken bakken. No joke!

In september 2015 heb ik mijn baan opgezegd. Best decision ever! Bas was afgestudeerd, we hebben in oktober onze backpack gepakt en zijn 8 maanden door Zuidoost AziĆ« gaan reizen. Te beginnen met de Trans MongoliĆ« Express in Moskou naar China dwars door MongoliĆ«. Hele gave ervaring! Ik noem meteen even de landen waar we zijn geweest. Vind ik leuk. Komen ze: Rusland – MongoliĆ« – China – Hong Kong – Vietnam – Thailand 2x – Laos – Cambodja – MaleisiĆ« 2x – IndonesiĆ« – Singapore 2x – Zuid-Korea. Een hele lijst. En onze bucket list blijft maar groeien šŸ˜‰

Sporten doe ik met plezier. Ik vind het leuk als een van de instructrices mij nog even motiveert om die extra paar push-ups of die burpee te doen. Ik kan je zeggen. Ik ben daarna zo trots op mezelf dat ik toch heb doorgezet.

Ik heb een eigen bedrijf en ik werk ook nog 28 uur in loondienst. Dus ik zit echt niet stil.

Assertiviteitscoach
Misschien denk je nu: ā€˜wauw! ‘Assertiviteitscoach.’ Yes! Dat ben ik.
Als assertiviteitscoach help ik jou om meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat jij voor jezelf opkomt, jezelf uitspreekt, jouw mening geeft, nee zegt en jouw grenzen aangeeft. Ook help ik jou om je minder druk te maken om wat andere mensen van je denken, zodat jij jezelf echt gaat uitspreken! Ik ben ook niet je standaard coach, want ik ben heel eerlijk. Ik houd je een spiegel voor en soms kan dat confronterend zijn. Daardoor ga je wel inzien dat het anders kan en dat je je mag uitspreken. Net als iedereen. Je hoeft niet alles van andere mensen te pikken. Jij mag voor jezelf opkomen en voor jezelf kiezen. Als jij het niet doet, wie dan wel?

Ook ben ik twee keer geĆÆnterviewd en sta ik in de LINDA en de LINDA.meiden. Ik ben niet alleen coach. Ik geef ook presentaties. Voor de Belastingdienst heb ik 3 presentaties gegeven over waarom het belangrijk is om jezelf uit te spreken, jouw mening te geven en nee te zeggen!

Mocht je het leuk vinden om een keer te kletsen, dan kan je mij vinden op LinkedIn en Instagram. En als je die stap wilt zetten, neem eens kijkje op mijn website šŸ™‚

In ieder geval; tot snel bij mijn volgende blog hier op Juristopsneakers.nl!